Skip to main content

CONFECCIONS BERNAUS

El teu comerç local a Barcelona

El nostre comerç

El 1956, els meus pares, Josep Bernaus i Elena Marcos van fundar aquest comerç, donant continuïtat a una tradició familiar que es remuntava al seu propi pare, qui era un agent comercial de tèxtils representant teixits en tot el país. Va decidir emprendre aquesta aventura i ens convertim en fabricants de bates i davantals, expandint el nostre mercat per tota Espanya. Durant aquest temps, el seu germà (Lluis Bernaus) va ser qui es va encarregar de portar endavant la representació en diferents regions d'Espanya.

Amb el pas dels anys, aconseguim adquirir un local en el carrer Manso 48 de Barcelona, on continuem brindant els nostres serveis especialitzats en tota classe de roba de llar, pijamería i roba interior per a senyores i cavallers. La nostra presència ha perdurat fins al dia d'avui, gràcies a la passió i dedicació que hem mantingut per oferir productes de qualitat i atenció personalitzada als nostres clients.

Estem orgullosos d'haver construït una sòlida reputació en el mercat i seguim compromesos amb l'excel·lència en tot el que fem. Agraïm la confiança que els nostres clients ens han brindat al llarg d'aquests anys i esperem continuar sent la seva opció preferida en el futur.

- ENRIC BERNAUS

Premis

Contacte

Et convidem cordialment al fet que ens visitis i ens coneguis en persona. Estarem encantats d'atendre't i resoldre tots els teus dubtes per a ajudar-te a trobar el producte més adequat per a les teves necessitats.

No obstant això, si per algun motiu no pots acostar-te físicament, no et preocupis. També pots contactar-nos a través dels següents mitjans, i t'assegurem que rebràs la mateixa dedicació i professionalitat:

Sigui com sigui la forma en què decideixis comunicar-te amb nosaltres, estarem encantats de rebre el teu missatge i brindar-te tota l'assistència que necessites. La teva satisfacció és la nostra prioritat, i estarem compromesos a brindar-te una experiència única i satisfactòria en tot moment.